Външни врати Thermo65 / Thermo46

Външни врати с доказаното марково качество на Hörmann

Стоманените врати Thermo65/Thermo46 на Hörmann за централни и странични входове се предлагат с голямо разнообразие на мотиви. Тези изгодни врати със стандартна блокировка в няколко точки Ви дават чувство за сигурност, пестят енергия чрез отличната си топлоизолация и се превръщат в красива визитка на Вашия дом.

Вашият партньор от Hörmann ще Ви консултира индивидуално.

Добри причини да изберете външните врати Thermo65 / Thermo46 на Hörmann

Марково качество от Германия
При Hörmann конструкцията на външните врати се разработва и произвежда на място. За тази цел нашите висококвалифицирани сътрудници работят интензивно върху нови продукти, постоянно усъвършенстване на продукти и подобрение на детайли. Така се създават патенти и самостоятелни позиции на пазара. Продължителни тестове в реални условия гарантират създаването на усъвършенствани серийни продукти с качеството на марката Hörmann.
Външни врати за поколения наред

Ние се гордеем с нашите продукти и безкомпромисното гарантиране на качеството. В тази връзка при Hörmann получавате 5 години гаранция* за външните врати Thermo65 / Thermo46.

* Подробните гаранционни условия ще намерите в интернет на адрес: www.hormann.bg

Ориентирани към бъдещето
Фирма Hörmann би желала да даде добър пример. По тази причина от 2013 г. дружеството ще покрива 40 % от енергийните си потребности с екологично чиста енергия като непрекъснато ще увеличава този дял. Същевременно, с въвеждането на интелигентна и сертифицирана система за управление на енергията, годишно ще се спестяват тонове CO2. Не на последно място фирма Hörmann ще предлага продукти за екологично строителство. Повече за дейностите на Hörmann по отношение на опазването на околната среда можете да научите от брошурата „Ние мислим зелено“.
Платно без видим профил на крилото
Външните врати Thermo46 и Thermo65 осигуряват изключителен и изискан вход към Вашия дом – независимо дали входът е централен или страничен. Красиво оформеното, непрекъснато отвътре и отвън платно с разположен отвътре профил на крилото задоволява високи изисквания към дизайна. Отвътре (изображение на страница 30) вратата хармонира идеално с Вашите интериорни врати.
Висока степен на топлоизолация

Външните врати Thermo46 с UD-стойности до 1,1 W/ (m²·K)* предлагат добра топлоизолация на Вашия дом. Външните врати Thermo65 с UD-стойности до 0,87 W/ (m²·K)* допринасят за още по-добра топлоизолация. Така пестите енергия и щадите околната среда.

* В зависимост от размерите на вратата. Посочените стойностите са за RAM 1230 × 2180 мм

Блокировка със защита срещу взлом
Вие и Вашето семейство трябва да се чувствате в безопасност между собствените си четири стени. Ето защо нашите врати Thermo65 / Thermo46 са стандартно оборудвани с блокировка в няколко точки. Страната откъм пантите е обезопасена с три осигурителни болта. При вратите Thermo65 страната откъм пантите е осигурена с непрекъсната обезопасителна лайсна. Така страната откъм пантите е по-добре защитена срещу евентуално повдигане с лост. Като бонус към сигурността при много от мотивите Thermo46, както и при всички външни врати Thermo65 (също и със странични части и оберлихти) се предлага опцията за защитно оборудване RC 2.
Безопасно остъкление

По отношение на защитата от злополуки и влизане с взлом външните врати на Hörmann отговарят на най-високи изисквания. Многослойното защитно стъкло (VSG) с дебелина 8 мм от вътрешната страна на изолиращото остъкление осигурява максимална безопасност. В случай на счупване на стъклото парчетата остават захванати за разположеното отвътре фолио, така че опасността от нараняване чрез порязване е почти изключена. Освен това многослойното защитно стъкло предлага по-добра защита от взлом, тъй като се затруднява достъпът през него.

 

Уважаеми клиенти

От 01.08 сме на нов адрес:
бул. Ян Хуняди 35.
Очакваме Ви!