Гаражна ролетна врата RollMatic

Комплексна система, включително задвижване

Гаражната врата RollMatic на Hörmann освобождава наистина много място пред и в гаража. При паркиране можете да се доближите директно до вратата, а таванът на гаража остава свободен. Профилите на вратата RollMatic са изработени от висококачествен, устойчив на корозия алуминий и са стандартно оборудвани с модерна задвижваща техника Hörmann.
За по-лесна поддръжка задвижването е предвидливо монтирано извън конзолата. Задействането и стопирането на вратата RollMatic става изключително плавно и безшумно, което я щади. В корпуса на управлението вече са интегрирани вътрешен манипулатор и осветление на гаража.

Повече информация ще намерите в съседния каталог.

Добри причини да изберете гаражната ролетна врата RollMatic на Hörmann

Марково качество от Германия
При Hörmann всички компоненти на вратите и задвижванията са разработени и произведени на място, сто процента съгласувани помежду си, както и – за гарантиране на Вашата безопасност – тествани и сертифицирани от признати независими институти. Те се произвеждат в Германия по системата за управление на качеството DIN ISO 9001 и отговарят на всички изисквания на европейската норма 13241-1. Едновременно с това нашите високо квалифицирани сътрудници работят интензивно върху новите продукти, постоянното им усъвършенстване и подобрението на детайлите. Така се създават патенти и самостоятелни позиции на пазара.
Гаражни врати за поколения наред

Дългосрочни тестове в реални условия се грижат за създаването на технически усъвършенствани серийни продукти с Hörmann качество. По тази причина, както и благодарение на отличните технически решения и безкомпромисното гарантиране на качеството, при Hörmann получавате
10 години гаранция за всички ролетни врати RollMatic и 5 години гаранция за всички задвижвания Hörmann.*

* Подробните гаранционни условия ще намерите в интернет на адрес: www.hormann.bg

Ориентирани към бъдещето

Фирма Hörmann би желала да даде добър пример. По тази причина от 2013 г. дружеството ще покрива 40 % от енергийните си потребности с екологично чиста енергия като непрекъснато ще увеличава този дял. Същевременно, с въвеждането на интелигентна и сертифицирана система за управление на енергията, годишно ще се спестяват тонове CO2. Не на последно място фирма Hörmann ще предлага продукти за екологично строителство.
Повече за дейностите на Hörmann по отношение на опазването на околната среда можете да научите от брошурата „Ние мислим зелено“.

Надеждно и безопасно: Техниката с разтегателни пружини
Доказалата се техника с разтегателни пружини подпомага задвижването при отваряне и затваряне на вратата. Така се щади задвижващата механика. В случай на аварийно отваряне вратата може да се отвори ръчно с лекота. Не е необходима манивела. Двойни въжени водачи обезопасяват допълнително вратата срещу падане на платното.
Лесни за поддръжка и изключително тихи

За по-лесна поддръжка задвижването е предвидливо монтирано извън облицовката на намотаващия вал. Задействането и спирането на вратата RollMatic става изключително плавно и безшумно, което я щади. Благодарение на пружинното компенсиране и надеждната изключваща автоматика е излишно допълнителното монтиране на защита на затварящия кант.
В корпуса на управлението на задвижването вече са интегрирани вътрешен бутон и осветление на гаража.

Радиосистема BiSecur със сертифицирана сигурност

Двупосочната и изключително надеждно кодирана радиосистема BiSecur за задвижвания за гаражни и портални врати е ориентирана към бъдещето технология за комфортно и сигурно обслужване на гаражни врати, портални врати, осветление и други.
Новата, екстремно сигурна заключваща технология BiSecur със стабилен обхват без смущения Ви предлага спокойствието, че никой не може да копира Вашия радиосигнал. Тя е тествана и сертифицирана от експертите по сигурността към Рурския университет, Бохум и е надеждна колкото онлайн банкирането.

Отличен дизайн

При новите, ексклузивни дистанционни управления BiSecur освен дизайна в черно или бяло, впечатляваща е и елегантната форма, която приляга особено приятно в ръката.
Дистанционните управления Hörmann BiSecur с предлагана като опция гланцирана повърхност с пиано лак са отличени с престижната награда reddot design за техния ексклузивен дизайн.

Изображение горе: Дистанционно управление HS 4 BS със стойка за дистанционно управление (опция).

 

Уважаеми клиенти

От 01.08 сме на нов адрес:
бул. Ян Хуняди 35.
Очакваме Ви!