Задвижвания за гаражни врати

Комфорт и сигурност за Вашия дом

Кой слиза от колата с удоволствие в лошо време и при силен вятър или посред нощ, само за да отвори вратата на гаража. Със задвижванията на Hörmann винаги имате “зелена светлина”, защото отваряте гаражната и порталната си врата бързо, комфортно и безопасно още от колата – с помощта на ръчния предавател. С комфортното и бързо задвижване SupraMatic, изгодното задвижване ProMatic, както и задвижването ProMatic с батерия, предназначено за гаражи без достъп до електричество, Hörmann предлага иновативна задвижваща техника.

Съседният каталог съдържа обширна информация, а Вашият партньор от Hörmann ще Ви консултира индивидуално.

Добри причини да изберете задвижванията за гаражни врати на Hörmann

Марково качество от Германия
При Hörmann всички компоненти на вратите и задвижванията са разработени и произведени на място, сто процента съгласувани помежду си, както и – за гарантиране на Вашата безопасност – тествани и сертифицирани от признати независими институти. Те се произвеждат в Германия по системата за управление на качеството DIN ISO 9001 и отговарят на всички изисквания на европейската норма 13241-1. Едновременно с това нашите високо квалифицирани сътрудници работят интензивно върху новите продукти, постоянното им усъвършенстване и подобрението на детайлите. Така се създават патенти и самостоятелни позиции на пазара.
Гаражни врати за поколения наред
Дългосрочни тестове в реални условия се грижат за създаването на технически усъвършенствани серийни продукти с Hörmann качество. По тази причина, както и благодарение на отличните технически решения и безкомпромисното гарантиране на качеството, при Hörmann получавате 5 години гаранция за всички задвижвания за гаражни и портални врати.
Ориентирани към бъдещето
Фирма Hörmann би желала да даде добър пример. По тази причина компанията покрива над 70 % от енергийните си потребности с екологично чиста енергия и ще продължава да увеличава този дял. Същевременно, с въвеждането на интелигентна и сертифицирана система за управление на енергията, годишно ще се спестяват тонове CO2. Не на последно място фирма Hörmann ще предлага продукти за екологично строителство.
Сигурно
Неканените гости нямат шанс при автоматичните гаражни врати на Hörmann: Ако вратата е затворена, защитата срещу насилствено отваряне автоматично попада в ограничителя на направляващата релса. Вратата се блокира незабавно и е защитена срещу насилствено повдигане. Тази блокировка на вратата функционира чисто механично и затова, за разлика от конкурентните задвижвания, работи и без електрозахранване.
Надеждно

Сигурната изключваща автоматика стопира надеждно вратата при внезапно възникнали пречки. За още по-голяма защита и сигурност Ви препоръчваме инсталирането на фотоклетка. При задвижването Hörmann SupraMatic P тя вече се предлага стандартно.

Благодарение на плавното стартиране и плавното спиране Вашата врата се отваря и затваря без усилие и тихо. Фазите на задвижване и стопиране могат да се настроят индивидуално за Вашата гаражна врата. Това щади вратата и така можете да й се радвате по-дълго време.

Турбо скорост
При оборудване на Вашата гаражна секционна врата Hörmann със задвижване SupraMatic ще влизате и излизате от гаража си по-бързо и по-безопасно. До 50 % по-висока скорост на отваряне означава повече сигурност и по-малко стрес при гаражи, разположени в близост до улици с натоварен трафик. Сравнете скоростта на отваряне на задвижването SupraMatic с тази на стандартните задвижвания.
Сертифицирано
Задвижванията за гаражни врати с марка Hörmann са оптимално съгласувани с гаражните секционни врати на Hörmann и са изпитани и сертифицирани от независими контролни институти съгласно директивите TTZ „Защита на гаражните врати от взлом“.
Радиосистема BiSecur със сертифицирана сигурност
Двупосочната радиосистема BiSecur е ориентирана към бъдещето технология за комфортно и сигурно обслужване на задвижвания за гаражни и портални врати, врати на жилища, осветление и други. Тази разработена от Hörmann екстремно сигурна заключваща технология BiSecur със стабилен, безпроблемен обхват Ви предлага сигурността, че никой не може да копира Вашия радиосигнал. Тя е тествана и сертифицирана от експертите по сигурността към Рурския университет, Бохум.
Перфектно съгласувани и 100% съвместими

Всички задвижвания, приемници и командни елементи с технологията BiSecur са 100 % съвместими. С помощта на дистанционно управление или например кодиран радиоманипулатор можете да отворите удобно не само гаражната си врата, но също и оборудваната със задвижване на Hörmann портална врата, както и вратите в жилището си, а също и да командвате други устройства с приемници BiSecur. С нашето приложение* в комбинация с Hörmann BiSecur Gateway можете да управлявате Вашите задвижвания Hörmann за гаражни и портални врати, Вашата външна врата** Hörmann или задвижването за интериорни врати PortaMatic, както и други устройства, удобно от смартфона или таблета си.

* За смартфон или таблет с операционна система iOS и Android
** За тази функция се изисква Вашата външна врата Hörmann ThermoCarbon / ThermoSafe да е оборудвана с автоматичната брава S5 / S7 Smart.

Удобна проверка на позицията на вратата

Вече не се налага в дъждовно или ветровито време да стоите пред входната врата, за да видите дали гаражната врата се е затворила. При натискане на бутона цветът на LED-индикацията на дистанционното управление HS 5 BS Ви информира за позицията на вратата. По желание следващо натискане на бутон*** може да затвори гаражната врата. Не бихте могли да управлявате вратата си по-удобно и безопасно.

*** при командване на вратата без директна видимост към нея е необходима допълнителна фотоклетка

Отличен дизайн

При ексклузивните дистанционни управления BiSecur освен дизайнът в черно или бяло впечатляваща е и елегантната форма, която приляга особено приятно в ръката.

Дистанционните управления Hörmann BiSecur с предлагана като опция гланцирана повърхност с пиано лак са отличени с престижната награда reddot design за техния ексклузивен дизайн.

Дистанционно управление HS 5 BS със стойка за дистанционно управление (опция).

 

Уважаеми клиенти

От 01.08 сме на нов адрес:
бул. Ян Хуняди 35.
Очакваме Ви!