Задвижвания за портални врати

Впечатляващ комфорт и убедителна безопасност

Едва с инсталирането на дистанционно управлявано задвижване Вашата портална врата ще стане наистина комфортна. Такава, каквато я очаквате. Естествено задвижването не трябва да е каквото и да е, а качествен продукт, на който можете да разчитате всеки ден; за Вашата нова портална врата или за допълнително оборудване на вече наличната еднокрила/двукрила или плъзгаща се врата.

Съседният каталог съдържа обширна информация, а Вашият партньор от Hörmann ще Ви консултира индивидуално.

Добри причини да изберете задвижванията за портални врати на Hörmann

Марково качество от Германия

При Hörmann всички компоненти на вратите и задвижванията са разработени и произведени на място, сто процента съгласувани помежду си, както и – за гарантиране на Вашата безопасност – тествани и сертифицирани от признати независими институти. Те се произвеждат в Германия по системата за управление на качеството DIN ISO 9001 и отговарят на всички изисквания на европейската норма 13241-1. Едновременно с това нашите високо квалифицирани сътрудници работят интензивно върху новите продукти, постоянното им усъвършенстване и подобрението на детайлите. Така се създават патенти и самостоятелни позиции на пазара.

Гаражни врати за поколения наред

Дългосрочни тестове в реални условия се грижат за създаването на технически усъвършенствани серийни продукти с Hörmann качество. По тази причина, както и благодарение на отличните технически решения и безкомпромисното гарантиране на качеството, при Hörmann получавате 5 години гаранция за всички задвижвания за гаражни и портални врати.

Ориентирани към бъдещето

Фирма Hörmann би желала да даде добър пример. По тази причина компанията покрива над 70 % от енергийните си потребности с екологично чиста енергия и ще продължава да увеличава този дял. Същевременно, с въвеждането на интелигентна и сертифицирана система за управление на енергията, годишно ще се спестяват тонове CO2. Не на последно място фирма Hörmann ще предлага продукти за екологично строителство.

Сигурно

Благодарение на изключващата автоматика задвижванията на Hörmann за портални врати са абсолютно надеждни във всяка фаза от отварянето и затварянето на вратата. Така вратата веднага спира да се движи при внезапно възникнали пречки. Допълнителна сигурност предлагат фотоклетките, които разпознават безконтактно хора и предмети. Те се интегрират лесно и елегантно в новите защитни колони и се позиционират на Вашия портал. Така обезопасявате областта на движение на Вашата еднокрила / двукрила или плъзгащата се врата.

Надеждно

С плавното стартиране и плавното спиране задвижванията на Hörmann за портални врати осигуряват приятно тихо и сигурно движение на вратата. Вратата се движи плавно при отваряне, а при затваряне се стопира спокойно. Това щади вратата, задвижването, а също и нервите на съседите.

Здраво

За да издържат на механичното натоварване, задвижванията на Hörmann за портални врати са много здрави и висококачествени. Устойчивият на атмосферни влияния и издържащ на продължителна експлоатация материал гарантира трайно функциониране. За особено студените региони RotaMatic се предлага и с вградено отопление.

Сертифицирано

Задвижванията на Hörmann за портални врати са абсолютно надеждни във всяка фаза от отварянето и затварянето на вратата. За стандартните размери врати и монтажни ситуации работните сили вече са изпитани и сертифицирани съгласно DIN EN 13241-1 от независими контролни институти.

Радиосистема BiSecur със сертифицирана сигурност

Двупосочната радиосистема BiSecur е ориентирана към бъдещето технология за комфортно и сигурно обслужване на задвижвания за гаражни и портални врати, врати на жилища, осветление и други. Тази разработена от Hörmann екстремно сигурна заключваща технология BiSecur със стабилен, безпроблемен обхват Ви предлага сигурността, че никой не може да копира Вашия радиосигнал. Тя е тествана и сертифицирана от експертите по сигурността към Рурския университет, Бохум.

Перфектно съгласувани и 100% съвместими

Всички задвижвания, приемници и командни елементи с технологията BiSecur са 100 % съвместими. С помощта на дистанционно управление или например кодиран радиоманипулатор можете да отворите удобно не само гаражната си врата, но също и оборудваната със задвижване на Hörmann портална врата, както и вратите в жилището си, а също и да командвате други устройства с приемници BiSecur. С нашето приложение* в комбинация с Hörmann BiSecur Gateway можете да управлявате Вашите задвижвания Hörmann за гаражни и портални врати, Вашата външна врата** Hörmann или задвижването за интериорни врати PortaMatic, както и други устройства, удобно от смартфона или таблета си.

* За смартфон или таблет с операционна система iOS и Android
** За тази функция се изисква Вашата външна врата Hörmann ThermoCarbon / ThermoSafe да е оборудвана с автоматичната брава S5 / S7 Smart.

Удобна проверка на позицията на вратата

Вече не се налага в дъждовно или ветровито време да стоите пред входната врата, за да видите дали гаражната врата се е затворила. При натискане на бутона цветът на LED-индикацията на дистанционното управление HS 5 BS Ви информира за позицията на вратата. По желание следващо натискане на бутон*** може да затвори гаражната врата. Не бихте могли да управлявате вратата си по-удобно и безопасно.

*** при командване на вратата без директна видимост към нея е необходима допълнителна фотоклетка

Отличен дизайн

При ексклузивните дистанционни управления BiSecur освен дизайнът в черно или бяло впечатляваща е и елегантната форма, която приляга особено приятно в ръката.

Дистанционните управления Hörmann BiSecur с предлагана като опция гланцирана повърхност с пиано лак са отличени с престижната награда reddot design за техния ексклузивен дизайн.

Дистанционно управление HS 5 BS със стойка за дистанционно управление (опция).

 

Уважаеми клиенти

От 01.08 сме на нов адрес:
бул. Ян Хуняди 35.
Очакваме Ви!