Бързо движещи се врати

Стандартно с управление с честотен преобразувател

Бързо движещите се врати на Hörmann се прилагат като вътрешни и външни врати за оптимизиране на транспортния поток, подобряване на климата в помещението и и пестене на енергия. Програмата на Hörmann включва вертикално и хоризонтално отварящи се, прозрачни врати с еластично платно, също и в комбинация със секционни и ролетни врати, както и мощни и лесни за поддръжка спирални врати с гладки алуминиеви профили.

Повече информация ще намерите в съседния каталог, както и при монтажните данни.

Добри причини да изберете Бързо движещи се врати на Hörmann

Практични решения

Безконтактна сигурност

Вградената в касата защитна светлинна решетка контролира областта на затваряне на платното на вратата до височина 2500 мм. Това прави излишно инсталирането на други механизми за тази цел (напр. защита на затварящия кант или фотоклетка). Възползвайте се от тази по-голяма сигурност и изключително удобната за монтаж и поддръжка бързо движеща се врата.

Оптимизирани работни процеси

Голяма продължителност на използване и висока рентабилност – стандартно

Стандартно управление с честотен преобразувател облекчава механиката на вратата и гарантира тихо движение почти без износване. Благодарение на високата скорост на отваряне и затваряне се оптимизират работните процеси и се редуцират загубите на топлина. Освен това, поради плавното задействане и спиране на вратата, се облекчава цялата механична част и същевременно се удължава многократно живота на съоръжението.

Трайно ясна видимост

Равномерно изолирани с пяна стоманени ламели

Горещо поцинкованите, двустенни ламели с пълнеж от твърд полиуретанов пенопласт осигуряват изключително добра топлоизолация. За вратата това означава UD-стойност от 1,95 W/ (m²·K)*. Вратите се доставят стандартно в цвят бял алуминий (RAL 9006). От външната страна впечатлява финият профил на линии на повърхността Micrograin, а от вътрешната страна ламелите са с релефно щамповане Stucco.

* при площ на вратата 25 м²

Остъкления, предлагани като опция

Двойното остъкление DURATEC с дебелина 26 мм гарантира максимална устойчивост на надраскване и добри стойности на изолация. Конструкцията от алуминиеви шпроси в естествен цвят E6 / EV 1 разделя остъклението със стабилизиращи междинни ребра. По желание се предлага и 3-но остъкление DURATEC за още по-голяма топлоизолация.

Ефективна топлоизолация НОВО

По-добра топлоизолация с ThermoFrame

Предлаганата като опция ThermoFrame разделя касата от сградата. Прекъснатият термомост, вкл. допълнителните уплътнения, подобрява топлоизолацията с до 15 % и предлага оптимална защита от корозия на страничната каса. ThermoFrame се монтира бързо и лесно.

 

Уважаеми клиенти

От 01.08 сме на нов адрес:
бул. Ян Хуняди 35.
Очакваме Ви!