Индустриални секционни врати

Уникално широкият асортимент от секционни врати

Секционните врати се отварят вертикално и по този начин осигуряват допълнително място пред и зад вратата. Секциите на вратата се прибират близо до тавана, вертикално над отвора или по продължение на покрива. Секционните врати от серия 50, от стомана, комбинация от стомана и алуминий или от алуминий, впечатляват с уникално широкия асортимент, топ дизайна и сертифицираната безопасност. Секционните врати Compact подреждат отделните ламели вертикално една върху друга непосредствено зад щурца. Минималната дълбочина на вмъкване е голямо предимство при халета с прозрачни куполи, остъклени покриви и фасади.

Повече информация можете да намерите в съседните каталози, както и при монтажните данни.

Добри причини да изберете индустриалните секционни врати на Hörmann

Трайно ясна видимост

Максимална устойчивост на надраскване

Вратите с остъклението от плексиглас DURATEC устояват на силното натоварване в грубата индустриална среда и запазват трайно прозрачността си. Специално покритие на повърхността – с качеството на автомобилните фарове – предпазва трайно остъклението от поява на драскотини и следи от почистване. Остъклението DURATEC се предлага серийно, без надценка, при всички секционни врати с остъкление с прозрачен плексиглас – и само при Hörmann.

Ефективна топлоизолация

ThermoFrame

Отопляваните халета се нуждаят от добре изолирани индустриални секционни врати. Индустриалните секционни врати Hörmann се предлагат като опция с ThermoFrame – Свързване на касата с прекъснат термомост за термично разделяне на касата и зида. Като допълнение уплътнения от двете страни на вратата и двойно уплътнение в щурца предпазват от загуба на топлина, респ. охлаждане. Така увеличавате коефициента на топлоизолация до 21 %.

Практични решения

Вградена врата без праг

Вградената врата с изключително плосък праг от благородна стомана се грижи за улесненото преминаване на хора. При врати с ширина до 5500 мм прагът е с височина само 10 мм в средата и 5 мм в краищата си. Това намалява значително рисковете от спъване, също така улеснява преминаването на колела. При определени условия вградените врати Hörmann без праг могат да се прилагат дори като евакуационни врати и за строителство без бариери.

Безконтактен контрол на вратата

Фотоклетка с изпреварващо действие без доплащане

Индустриалните секционни врати Hörmann със задвижванията WA 400 и ITO 400 са стандартно оборудвани със самоконтролираща се защита на затварящия кант с оптични сензори. Без доплащане можете да изберете и фотоклетката с изпреварващо действие VL 1 за безконтактен контрол на затварящия кант на вратата. Като опция се предлага и вградена в касата светлинна решетка HLG. Тези решения Ви предлагат по-голяма сигурност, по-бързо движение на вратата и по-малки разходи за изпитване и техническа поддръжка.

 

Уважаеми клиенти

От 01.08 сме на нов адрес:
бул. Ян Хуняди 35.
Очакваме Ви!